Bufkes Beek

Midden in het bedrijvige winkelcentrum Makado in Beek, ligt onze Bufkes vestiging. Ben jij een dagje uit en wil je even ongedwongen en gezellig bijpraten met die ene vriend of vriendin? Laat je dan culinair verwennen met ons assortiment aan koude en warm belegde broodjes.

Soorten broodjes

Welk broodje is jouw favoriet? Onze gasten in Beek houden van een royaal belegd broodje gezond met ham, kaas, frisse komkommer en tomaat, scharrelei. Maar ook het warm belegde, klassieke broodje Limburger; de gekruide gehaktvariant, vers uit de oven, met frisse farmer rauwkostsalade en de originele Bufkes mosterdspread is niet meer weg te denken!

royaal belegd broodje gezond met ham, kaas, frisse komkommer en tomaat, scharrelei
Warm belegde, klassieke broodje Limburger; de gekruide gehaktvariant, vers uit de oven, met frisse farmer rauwkostsalade
Hard broodje Bufkes mosterdspread

Liever je broodje mee naar huis nemen?

Misschien loop je al de hele dag in het winkelcentrum te vertoeven en wordt het nu toch echt tijd om met een rommelende maag terug naar huis te gaan. Neem jouw favoriete broodje Bufkes gerust mee naar huis; wij bereiden en verpakken jouw lunch graag voor je!

Geen zin om in de rij te staan?

Het kan wel eens druk zijn bij onze vestiging in Beek. Ben je in tijdnood? Geef jouw bestelling dan alvast online aan ons door. Extra handig voor werknemers die op hun lunchpauze zijn. Je bekijkt eenvoudig het vaste menu en de seizoensaanbiedingen online, kiest het tijdvak dat voor jou het beste uitkomt, wij bereiden je bestelling alvast en zien jou en je collega’s wanneer het jullie schikt!

Onze vestiging in Beek

Gelegen in het Makado winkelcentrum aan de Wethouder Sangersstraat 248, 6191 NA ligt onze vestiging in Beek. Op maandag zijn wij van 10.00 tot 18.00 uur geopend. Op dinsdag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 08.30 tot 17.00 uur. Zondag zijn wij helaas gesloten. Voor vragen of meer informatie kun je terecht bij de vestiging, deze is telefonisch te bereiken via 046-4332139.

Broodjeszaak Bufkes Beek Vestiging