Broodjes Brunssum

Bij Bufkes vindt je de lekkerste broodjes van Brunssum! Al onze broodjes worden vers bereid, met een grote portie passie en liefde. Dat maakt onze ‘Bufkes’ – Wat ‘lekker hapje’ of ‘lekker tussendoortje’ betekent in het Belgisch Limburgs – veel meer dan een snel tussendoortje. Bij Bufkes vindt je voor ieder iets wils, of je wil genieten van een warm broodje of toch liever voor een koud broodje gaat. Na een broodje van Bufkes kun je er weer de hele dag tegenaan!

Soorten broodjes

Ieder filiaal van Bufkes heeft een ander assortiment. Ga je voor het klassieke broodje Werme Sjink of het broodje Limburger? Dan zit je in ieder filiaal goed! Bij Bufkes Brunssum kun je daarnaast genieten van onder andere een broodje warme kipfilet, Gulpener grillworst en Bufburger. Heb je meer zin in een koud broodje, kop soep, frisse salade of een piegata? Ook dan ben je bij Bufkes Brunssum aan het juiste adres! Wij bereiden ieder broodje met verse ingrediënten. Zo kun jij altijd genieten van een heerlijk vers broodje.

Broodje Werrem Sjink
Broodje Brie Koud
Broodje gezond

Vestigingen

Bufkes beschikt over meer dan 30 verschillende vestigingen in Nederland. Bufkes beschikt over één vestiging in Brunssum. Te weten:

Combi Deals

Kun je maar niet kiezen tussen een warm broodje en een lekkere kom soep? Of heb je aan de ene kant zin in een broodje brie, maar ziet die pastasalade er aan de andere kant ook wel lekker uit? Ga dan voor onze Combi Deals! Kiezen is zo niet meer nodig. Bekijk al onze Combi Deals op de website. Smullen maar!

Broodje bestellen