Bufkes Echt

Of je nu aan het wandelen bent in het charmante stadscentrum van Echt en een snelle hap tussendoor zoekt of uitgebreid wilt lunchen en bijkletsen met die ene vriend of vriendin op ons terras; voor de lekkerste lunchgerechten (en in het bijzonder de lekkerste broodjes) moet je bij Bufkes in Echt zijn! Proef en ervaar Limburgse lokale tradities en laat je verrassen door de veelzijdigheid van ons assortiment.

Nieuwe koud belegde broodjes

Warm of koud; bij Bufkes is het altijd bourgondisch genieten van vers belegde broodjes. Welk knapperig en fris broodje is jouw favoriet? Wellicht is het een van de nieuwe koud belegde broodjes. Houd je bijvoorbeeld van een vegetarisch ‘Brie met Vijgenjam’ pistoletje met zachte Franse brie, rucola en vijgenjam? Of ga je voor knapperig spek, rucola, scharrelei, tomaat en guacamole met de ‘Bufkes BLT’? Bij Bufkes in Echt, is het – écht -allemaal heel erg lekker…

Zacht broodje met knapperig spek, rucola, scharrelei, tomaat en guacamole
Pistoletje Brie met Vijgenjam met zachte Franse brie, rucola en vijgenjam

Ons vernieuwde warme broodjes assortiment in Echt

Heb jij de nieuwe receptuur van ons populaire broodje ‘Bufburger’ al geproefd? Bij Bufkes in Echt zijn we continu in beweging om ons assortiment te verbeteren. Zo hebben we ook een aantal geheel nieuwe warme broodjes toegevoegd aan ons menu, zodat er voor elke smaak wat wilds is.

Ophalen en bestellen in Echt

Je kunt je lunch natuurlijk bestellen in onze vestiging, maar het is goed om te weten dat warm belegde broodjes, zoals het geliefde broodje Werrem Sjink, niet minder vers bereid wordt als je het online besteld. Wij zorgen ervoor dat de ham vers voor je gesneden is en je favoriete broodje klaar ligt op het tijdstip dat jij je bestelling in Echt wilt komen ophalen. Zo hoef je niet te lang te wachten, maar kun je wel genieten van de kwaliteit en de verse ingrediënten zoals je gewend bent van Bufkes. 

Nog meer Bufkes voor Echtenaren

Niet alleen voor de populaire Limburgse koude en warme broodjes, maar ook voor andere lunchgerechten kun je terecht bij Bufkes in Echt. Denk bijvoorbeeld aan de knapperige ‘Flatbread Taco’ met heerlijk gekruid gehakt, een salade rundercarpaccio met truffelmayonaise en een groot assortiment aan (speciaal) dranken.

Onze vestiging in Echt

In het hart van het centrum ligt onze vestiging aan het Urselinenplein nummer 30, 6101 DN te Echt. Onze openingstijden zijn op maandag van 11.00 tot 18.00 uur, van dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Op zondagen zijn wij helaas gesloten. Voor vragen of meer informatie kun je terecht bij de vestiging, deze is telefonisch te bereiken via 0475 568 460.

Broodjeszaak Bufkes Vestiging Echt