Broodjes Heerlen

Voor de lekkerste broodjes in Heerlen ben je bij Bufkes aan het goede adres. Al jarenlang verkopen wij heerlijke warme en koude broodjes. Ooit begonnen met een vestiging in Maastricht is Bufkes uitgegroeid tot een franchise met meer dan 30 vestigingen door het hele land. Elke vestiging beschikt over haar eigen assortiment, maar de echte klassiekers zijn bij elke vestiging te vinden. Wat te denken van een broodje Werme Sjink of een broodje Limburger. Wat je ook kiest, warm of koud, de pure smaak proef je gelijk! Voor jong en oud is het betaalbaar genieten bij Bufkes.

Soorten broodjes

Bufkes beschikt over zowel koude als warme broodjes. Ga je liever voor een lekker broodje tonijn, gezond, Limburgs Gehakt of kies je voor een warm broodje zoals Werme Sjink, Kipkrokant of Valkenburger? Naast de koude en warme broodjes beschikken veel vestigingen ook over piegata’s, salades, soepen en zoetwaren. Grote trek? Bekijk dan snel onze menu’s. Hierin zit een lekker stukje vlees, frietjes en een salade. Ook beschikken we over verschillende lunchboxen.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Vestigingen

Bufkes beschikt over 5 vestigingen in Heerlen. Te weten:

  1. Corio Center
  2. Heerlerbaan
  3. Heerlerheide
  4. ’T Loon
  5. Woonboulevard

Acties

Naast het reguliere assortiment heeft Bufkes ook elke maand een afwisselend broodje van de maand. Van een lekker broodje Zwamburger tot een broodje guacamole. Laat je elke maand weer opnieuw verrassen. Bekijk ook eens snel onze actie pagina waar je onze acties terug kan vinden. Wat te denken van een lekker broodje Gezond met verse Jus d’orange voor € 5,50 of een broodje naar keuzen met een frietje voor € 5,50.

Broodje bestellen