Broodjes Helmond

Of je nu trek hebt tijdens je werk, na een dagje shoppen, of gewoon omdat je zin hebt in iets lekkers, bij Bufkes Helmond ben je aan het juiste adres. Al jaren verrukken we onze bezoekers met smaakvolle klassiekers zoals het Broodje Werrem Sjink en het Broodje Limburger. Maar dat is nog niet alles. Onze uitgebreide selectie aan overheerlijke gerechten omvat onder andere een smakelijk worstenbroodje, een verrukkelijk broodje Brie Deluxe, en zelfs een hartige Flatbread. Bij Bufkes in Helmond staat gastvrijheid en gastronomie voorop. Het geheim van deze Bufkes-vestiging? Het is eigenlijk heel simpel: we houden van onze gasten.

Vestigingen

Bufkes beschikt over meer dan 40 verschillende vestigingen in Nederland, waaronder Helmond. Onze gastvrije vestiging in Helmond is gelegen in het hart van de stad, en we zijn er trots op om de unieke Bufkes-ervaring te delen met de inwoners van Helmond. Of je nu in de buurt woont of op bezoek bent, je bent altijd welkom.

  • Ameidestraat 22, 5701 NP Helmond

Ameidestraat 22, 5701 NP Helmond

Bufkes Helmond - Gezellige locatie in het hart van de stad

Lunchbox voor de drukke dag

Ben je druk bezig in Helmond en heb je geen tijd om je lunch voor te bereiden? Geen zorgen! Met de Bufkes lunchbox heb je altijd een smakelijke en complete lunch binnen handbereik. Onze lunchboxen zijn zorgvuldig samengesteld en bevatten heerlijke broodjes. Bekijk ook de lunchbox “Van Alles Wat” – een lunchbox gevuld met 8 verschillende koude broodjes – voor een gevarieerde en verrassende keuze.

Acties

Naast onze gebruikelijke selectie biedt Bufkes ook maandelijks een gevarieerd broodje van de maand aan, zoals een Taco Tzatziki of de Pulled Pork Speciaal. Bekijk vandaag nog onze huidige acties of bekijk ons menu met diverse broodjes en bestel jouw favoriete broodje in Helmond!

Klik hier om direct broodjes online te bestellen.

We verwelkomen je graag binnenkort bij Bufkes Helmond, waar lekker eten en gastvrijheid zorgen voor een top ervaring.