Broodjes Heythuysen

Als je op zoek bent naar de meest smakelijke broodjes in de regio, dan hoef je niet verder te zoeken. Onze nieuwe vestiging, geopend in mei 2023, brengt de heerlijke traditie van Bufkes naar het hart van Heythuysen. Van verrukkelijke warme broodjes zoals het Broodje Kip Curryworst tot verfrissende koude broodjes zoals het Broodje Gezond, we hebben voor ieder wat wils.

Wat begon als een enkele zaak in Maastricht, heeft zich uitgebreid tot een nationale franchise met meer dan 30 vestigingen verspreid over Nederland. In Heythuysen vind je nu ook een Bufkes Broodjeszaak waar je kunt genieten van onze klassieke favorieten, zoals het Broodje Limburger en het Broodje KipKrokant. Naast ons assortiment aan broodjes, bieden we ook heerlijke salades, soepen, zoetigheden en verse smoothies aan.

Of je nu een stevige trek hebt of gewoon even wilt genieten van een smakelijke lunch, Bufkes Heythuysen heeft voor elk moment en voor elke leeftijd iets betaalbaars te bieden. Ook voor het borrelmoment is Bufkes Heythuysen uitermate geschikt. Geniet op het terras of in het restaurant van een heerlijke Loaded Nacho’s met een glas wijn of speciaal bier.

Locatie en openingstijden

Je kunt onze nieuwste Bufkes-vestiging vinden in het bruisende hart van Heythuysen, op het volgende adres: Dorpstraat 57 6093EB Heythuysen. Een ideale plek om even te pauzeren en te genieten van een heerlijk samengestelde maaltijd.

We zijn geopend op de volgende dagen en tijden:

  • Dinsdag: 10:00 – 18:00
  • Woensdag: 10:00 – 18:00
  • Donderdag: 10:00 – 18:00
  • Vrijdag: 10:00 – 18:00
  • Zaterdag: 10:00 – 18:00
  • Zondag: 11:30 – 18:00

Voor meer informatie over onze locatie en openingstijden kun je ook terecht op onze vestigingenpagina. Hier vind je gedetailleerde informatie over onze Heythuysen-vestiging en al onze andere locaties door het hele land.

Acties

Naast ons vaste assortiment presenteren we elke maand een uniek broodje van de maand. Van het smaakvolle Broodje Hawai tot de verrukkelijke Wrap Zalm, onze maandelijkse creaties zullen je smaakpapillen verwennen. Ontdek onze actuele aanbiedingen hier en bekijk ons diverse menu om je volgende bestelling te plaatsen.

Klik hier om direct broodjes online te bestellen en het Bufkes-gevoel bij jou thuis te ervaren.