Bufkes Hoensbroek Plus

Pal aan het Gebrookerplein ligt naast de Plus supermarkt Bufkes Hoensbroek! The place to be als het om de lekkerste broodjes van Gebrook gaat. Ben jij druk aan het winkelen op de markt of in het gezellige winkelcentrum? Of ben je een bezoeker van deze plaats met een rijke geschiedenis en moderne levendigheid? Bufkes Hoensbroek voorziet je graag van een rijk belegd broodje met een verkoelend drankje zodat jij je weg verder kunt voortzetten.

Onze populaire warme broodjes

In Hoensbroek weten ze wat lekker is! Een broodje Werrem sjink met op lage temperatuur gebraden beenham, vers van het mes, met knapperige sla-melange en partysaus is naast het broodje Valkenburger met gekruid gehakt, frisse ananas, gesmolten cheddar kaas, knapperige sla en partysaus een lokale favoriet!

Broodje met gekruid gehakt, frisse ananas, gesmolten cheddar kaas, knapperige sla en partysaus
Broodje met beenham, vers van het mes, met knapperige sla-melange en partysaus
Zacht broodje met knapperig spek, rucola, scharrelei, tomaat en guacamole
Hard broodje eiersalade met spek en rucola

Nog meer Bufkes broodjes en specialiteiten

Naast onze populaire warm belegde broodjes, serveren we ook koud belegde broodjes, verfrissende dranken, romige soepen, combi-deals, Bufkes-sauzen voor thuis, zoete lekkernijen en hebben we speciale acties bij evenementen zoals de voorjaarsmarkt. 

Uiensoep
Combi Broodje met Tomatensoep

Je favoriete broodje afhalen na het winkelen

Ben jij druk met boodschappen doen bij Plus Supermarkten, maar kun je bijna niet wachten tot het weer lunchtijd is? Bestel in de supermarkt bij de display jouw favoriete broodje Bufkes en wij bereiden deze alvast voor je. Dan hoef je niet te lang te wachten!

Onze vestiging in Hoensbroek

Onze vestiging die gelegen is aan Gebrookerplein 22, 6431 LX in Hoensbroek is van maandag tot en met zondag van 10.00 tot 16.00 uur geopend.