Bufkes Ittervoort

Ben je onderweg en moet je toevallig stoppen bij het Avia tankstation of de carwash? Dan is een snelle hap tussendoor wellicht wel gewenst. Niet alleen zijn de bourgondische en rijk belegde broodjes Bufkes geschikt om op de hand mee te nemen, maar je kunt ook plaatsnemen aan een van onze tafeltjes en de tijd nemen om optimaal van je uitgebreide lunch te genieten. Schuif aan en laat je verrassen door ons uitgebreide menu in Ittervoort!

De favoriete warme broodjes van onze klant

Verwen je smaakpapillen met de unieke smaakcombinatie van ons nieuwe broodje, gevuld met pikante kippenstukjes, knapperige sla, verfrissende mango salsa en om alle smaken perfect samen te brengen, een heerlijke sweet chili mayo als saus. Liever lokale lekkernijen uitproberen? Een liefhebber onder onze Limburgse gasten is ons broodje Werrem sjink met op lage temperatuur gebraden beenham, vers van het mes, met knapperige sla-melange en de originele Bufkes partysaus.

Hard broodje gevuld met pikante kippenstukjes, knapperige sla, mango salsa en sweet chili mayo als saus
Broodje met beenham, vers van het mes, met knapperige sla-melange en partysaus
Warm belegde, klassieke broodje Limburger; de gekruide gehaktvariant, vers uit de oven, met frisse farmer rauwkostsalade

Je favoriete broodje afhalen in Ittervoort

Onze vestiging in Ittervoort biedt niet alleen een scala aan smaakvolle opties, maar ook het gemak van online bestellen. Plaats eenvoudig je bestelling op onze website en kies het tijdstip dat jou het beste uitkomt om je maaltijd af te halen. Of je nu op zoek bent naar een stevige lunch of een smakelijke traktatie om te delen, Bufkes Ittervoort bereid en verpakt jouw bestelling met alle plezier!

Onze vestiging in Ittervoort

Aan de Torenweg 2, 6014 DE te Ittervoort ligt onze vestiging in Ittervoort. Op maandag tot en met vrijdag zijn wij geopend van 07.00 tot 17.00 uur. Ook in het weekend kun je bij ons terecht. Op zaterdag zijn wij namelijk van 08.00 tot 16.00 uur geopend. Op zondagen zijn wij helaas gesloten.

Voor vragen over jouw bestelling kun je direct terecht bij de vestiging door te bellen naar 0475 300 272.

Voorzijde Bufkes in Ittervoort, Limburg