Broodjes Kerkrade

Voor de allerlekkerste broodjes van Kerkrade ga je naar Bufkes toe! Sinds 1997 worden hier broodjes met veel liefde en vol passie bereid. Voor ons is een 'Bufke' - wat in het Belgisch-Limburgs 'lekker hapje' of 'lekker tussendoortje' betekent - dan ook veel meer dan een tussendoortje of een snack. Een Bufkes is perfect voor tijdens het werk, onder schooltijd in de pauze of na een gezellige middag shoppen. Geniet van de bekende klassiekers, Werrem Sjink, Kipkrokant of het broodje Limburger.

Soorten broodjes

Per Bufkes vestiging is het assortiment ander. Natuurlijk heeft elk filiaal de echte klassiekers zoals het broodje Werme Sjink of broodje Limburger. Naast de klassiekers kun je in Kerkrade genieten van de verrukkelijke broodjes Bufkes club of pulled beef. Van het klassieke broodje Limburger zijn er enkele verschillende varianten aanwezig. Denk hierbij aan een broodje Limburger speciaal of een broodje Valkenburger.

Naast warme broodjes zitten er ook een aantal koude broodjes in het assortiment. Denk hierbij aan een broodje Tonijnsalade, broodje Mozzarella Tomaat of zelfs broodje Brie Deluxe. Even geen trek in een broodje? Check dan eens onze heerlijke salades of soepen.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Vestigingen

Bufkes beschikt over 2 vestigingen in Kerkrade. Te weten:

  1. Roda JC Ring
  2. • Orlandopassage

Extra's

Grote trek? Vul je broodje dan aan met iets gezonds of een drankje. Kip Pastasalade, Koude Schotel of Macaronisalade zijn de gezonde keuze als uitbreiding op jouw Bufkes broodje. Om het af te maken kun je kiezen uit jouw favoriete frisdrank. Eet smakelijk!

Broodje bestellen