Bufkes Landgraaf

De Bufkes-formule is met haar Limburgse roots een waar begrip geworden voor mensen die graag hun lunch buiten de deur halen. Onze traditionele receptuur en ambachtelijk rijk gevulde warme en koude broodjes zijn geliefd vanwege hun vertrouwde smaak, verse ingrediënten en de vernieuwende smaakcombinaties. Met meer dan 40 vestigingen is er altijd wel een Bufkes vestiging bij jou in de buurt; zo ook in Landgraaf!

Vegetarische koud belegde broodjes

Heb jij de ruime keuze koud belegde broodjes al gezien en geproefd? Zo hebben we ook een tal van vegetarische opties. Denk bijvoorbeeld aan smeuïge zachte Franse brie, rucola en vijgenjam op een krokant broodje. Liever iets met mozzarella en tomaat, vergezeld door rucola, pesto en toscaanse kruiden? Laat je verrassen door het diverse vegetarische assortiment in Landgraaf.

Hard broodje Mozzarella met Tomaat en rucola
Pistoletje Brie met Vijgenjam met zachte Franse brie, rucola en vijgenjam

Nog meer Bufkes in Landgraaf

Maar ook gewoon voor een Bufkes worstenbroodje, warm belegd broodje zoals de geliefde Bufkes trio voor mensen met grote honger, Oosterse kip of Limburger (speciaal) kun je terecht bij onze vestiging in Landgraaf. Daarnaast is het ook mogelijk om een kop grote soep (seizoensgebonden) of een heerlijke combi-deal te bestellen, met je favoriete drankje naar keuze om je maaltijd compleet te maken.

Aspergesoep
Pistoletje Brie met Vijgenjam met zachte Franse brie, rucola en vijgenjam
Flatbread Ham Kaas

Je favoriete broodje of lunchbox afhalen

Ben je op je werk en wil je jouw favoriete koud of warm belegde broodje afhalen om tijdens je lunchpauze op je werk te nuttigen? Bestel eenvoudig de lunch van jou en je collega’s online en kom hem zelf afhalen in onze vestiging op het door jou gekozen tijdstip.

Gouden tip: het is ook mogelijk om de ‘ Lunchbox van alles wat’ te bestellen met een assortiment aan 8 verschillende koude broodjes; ideaal als er een aantal collega’s zin hebben in een ‘broodje Bufkes’!

Onze vestiging in Landgraaf

Gelegen aan de Rossinipassage 7, 6371 LK in Landgraaf vind je Bufkes Landgraaf. Wij zijn op maandag geopend van 12.00 tot 17.00 uur en op dinsdag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur. Ook op zaterdagen kun je bij ons terecht – wij zijn dan van 08.00 tot 16.00 uur geopend. Op zondagen zijn wij helaas gesloten.

Heb je vragen over je bestelling? Dan kun je telefonisch contact met ons opnemen via 045 5320006.

Bufkes Landgraaf