Broodjes Maastricht

best website builder Voor de lekkerste broodjes van Maastricht moet je bij Bufkes zijn. Al meer dan 20 jaar worden de bekende klassiekers, Werrem Sjink, Kipkrokant en het broodje Limburger bereid met verse ingrediënten. Mocht je verrast willen worden, bekijk dan het broodje van de maand! Even genieten tijdens je werk, schooltijd of na een gezellige middag shoppen, wij hebben een voor iedereen een lekker broodje Bufkes.

Soorten broodjes

In elk filiaal is altijd wel een echte Bufkes klassieker te vinden. Naast de klassiekers vind je er ook andere overheerlijke gerechten. In Maastricht kun je genieten van de toppers zoals een broodje Pulled Beef of Kipkrokant. Naast warme broodjes is er ook een ruim assortiment aan koude broodjes zoals een broodje huisgemaakte tonijnsalade of zelfs een broodje brie deluxe. Watertanden! Ook als je geen zin hebt in een warm of koud broodje, is er genoeg keuze. Wat te denken van een tostini, piegata, salade, soep of iets zoets.

Vestigingen

Bufkes beschikt over 3 vestigingen in Maastricht. Te weten:

  • Mosae Forum
  • Brusselse Poort
  • Plein 1992

Lunchbox

Een gevulde lunchbox voor tijdens die enorm drukke dag op kantoor. Geen boterham smeren of boodschappen hoeven te doen. Met de lunchbox van Bufkes staat er altijd een smakelijke lunch klaar. Lunchbox (h)eerlijk compleet bevat namelijk naast vier broodjes ook twee Luikse wafels, twee muffin deluxe en vier verse jus. Wil je een lunchbox met een gevarieerd aanbod? Kijk dan eens naar lunchbox Van Alles Wat. Van een lekkere broodje gezond tot een broodje filet americain. Het zit er allemaal in!

Klik hier om direct broodjes online te bestellen.