Bufkes Oud Gastel

Voor de lekkerste broodjes en andere lunchgerechten moet je bij Bufkes in Oud Gastel zijn! Combineer jouw tankbeurt bij het Jora tankstation met een heerlijk broodje voor onderweg. Onze Bufkes broodjes worden vers gesneden en verpakt om jou van een geslaagde (road)trip te voorzien of zorgen ervoor dat jij met een volle maag weer van punt A naar punt B kunt rijden.

Limburgse broodjes en maaltijden in Oud Gastel

Een Limburgs broodje in Noord-Brabant wordt geserveerd met de nodige gastvrijheid; dat proef je! Daarnaast is de keuze ook nog reuze, want naast koud- en warm belegde broodjes, kun je hier ook terecht voor soepen. Onze combi-deal die bestaat uit een broodje met een kleintje soep naar keuze is dan ook razend populair onder onze gasten!

Wat is jouw favoriete broodje Bufkes?

Welk broodje is jouw favoriet? Houd je van vernieuwing en kies je bijvoorbeeld het liefst voor het broodje grillworst deluxe met licht gerookte grillworst, sla, augurken relish, knapperige gebakken uitjes en mosterdspread of hou je van een lichtere maaltijd tussen de middag en ga je voor een broodje met rundercarpaccio, dressing, rucola, pittenmix en Parmezaanse kaas?

Hard broodje grillworst deluxe
Hard Broodje Rundercarpaccio
Hard broodje met tonijnsalade, ei en sla

Gezonde Bufkes-keuzes voor onderweg

Ook voor rijk gevulde salades met bijvoorbeeld gekruide kip. gemarineerde tomaatjes, komkommer, croutons, pittenmix, Parmezaanse kaas, Balsamico glaze en mosterd-dille dressing kun je bij Bufkes Oud Gastel terecht.

Geen honger, maar zoek je wel iets om de dorst te lessen? Dan kun je in deze vestiging kiezen voor een pet-fles of blikje verkoelende dranken, maar ook voor een vers gemaakte smoothie. Ga bijvoorbeeld voor de Extra Energy Smoothie met aardbei en banaan, de Tropical Delight Smoothie met passievrucht, perzik en mango of de Green Machine Smoothie met broccoli, selderij, spinazie, ananas en banaan.

Je bestelling afhalen of laten bezorgen

Brabanders die in de buurt wonen, kunnen ook hun broodjes online bestellen. Je kunt jouw lunch vervolgens ophalen in een tijdvak naar keuze of kiezen voor bezorging aan huis.

Onze vestiging in Oud Gastel

Gelegen aan de Standerdmolen 6, 4751 VJ in Oud Gastel vind je Bufkes Jora Oud Gastel. Wij zijn op maandag tot en met vrijdag geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Ook in het weekend kun je bij ons terecht – wij zijn op zaterdagen geopend van 10.00 tot 17.00 uur en op zondag van 10.00 tot 16.00 uur. 


Heb je vragen over je bestelling? Dan kun je telefonisch contact met ons opnemen via 016 5514944.