Bufkes Oudenbosch

Traditioneel vakmanschap en heerlijke smaken komen samen in het pittoreske Oudenbosch. De vestiging in deze charmante stad biedt een scala aan ambachtelijke lunch- broodjes en maaltijden voor onderweg of om van te genieten in de pauze van je (langere) autorit. Inwoners en bezoekers kunnen genieten van de traditionele Bufkes- smaak, of kiezen voor een unieke seizoensvariant. Of je nu op zoek bent naar een stevige lunch tijdens een wandeling door het schilderachtige stadscentrum of een smakelijke traktatie ‘on the go’; Bufkes Oudenbosch staat klaar om aan al je lunch behoeften te voldoen!

De lekkerste, broodjes warme broodjes in Oudenbosch

Veel keus, lekker vers, rijkelijk belegd en met een vriendelijke bediening; zo beschrijven we het aanbod van Oudenbosch het beste. Geef je bestelling aan ons door en neem plaats aan één van de tafels. Niet zeker wat je moet bestellen?

De klassieke broodjes Limburger (met kruidig gehakt, sla, rauwkost salade en mosterdspread), Bufkesbal (met gebraden gehaktbal, sla en mosterdspread) en Valkenburger (met kruidig gehakt, ananas, cheddar kaas, sla en partysaus) blijven lokaal -naast onze combideal dat bestaat uit een broodje naar keuze en een portie friet – razend populair.

Warm belegde, klassieke broodje Limburger; de gekruide gehaktvariant, vers uit de oven, met frisse farmer rauwkostsalade
Hard Broodje Bufkesbal met sla
Broodje met gekruid gehakt, frisse ananas, gesmolten cheddar kaas, knapperige sla en partysaus

Nog meer Bufkes voor Brabanders en bezoekers

Liever een knapperige tosti in plaats van een koud- of warm belegd broodje? Kies dan voor onze flatbreads. De Flatbread ham kaas, mozzarella tomaat of Hawaï zijn vertrouwde keuzes. Heb je zin in een meer unieke smaakcombinatie? Probeer dan eens de Flatbread taco, Oosterse kip of Sticky BBQ.

Je favoriete broodje afhalen in Oudenbosch

Geen tijd of zin om te wachten terwijl wij je broodje voor je klaarmaken? Geef je bestelling dan alvast online aan ons door en wij snijden en verpakken hem voor je, zodat jij de bestelling in het door jouw aangegeven tijdvak kunt afhalen. Liever niet de deur uit? Niet getreurd; onze vestiging in Oudenbosch bezorgd ook tot aan de deur!

Onze vestiging in Oudenbosch

Gelegen aan de Rooseveltstraat 44-46, 4731 KH in Oudenbosch vind je Bufkes Oudenbosch. Wij zijn op maandag tot en met vrijdag geopend van 09.00 tot 18.00 uur. Ook in het weekend kun je bij ons terecht – wij zijn op zaterdagen van 09.30 tot 16.30 uur geopend en op zondagen van 10.30 tot 15.30 uur. 

Heb je vragen over je bestelling? Dan kun je telefonisch contact met ons opnemen via 0165 317923.

 

Broodjeszaak Bufkes Oudenbosch