Bufkes Panningen

Voor de lekkerste broodjes in Panningen moet je bij Bufkes zijn! Of je nu op zoek bent naar een heerlijke lunch om van te genieten tijdens een drukke werkdag of een snelle hap nodig hebt voor onderweg; Bufkes Panningen biedt een gevarieerd en betrouwbaar assortiment dat altijd blijft verrassen. Zowel binnen in het restaurant als op het terras kun je bij broodjeszaak Bufkes in Panningen altijd heerlijk vertoeven en genieten van ambachtelijke broodjes en andere heerlijke lunchgerechten.

Onze populaire warme en koude broodjes

Warm of koud; bij Bufkes in Kepèl is het altijd bourgondisch genieten van rijk belegde broodjes met verse ingrediënten; daar staat Bufkes voor!

Of jij nu kiest voor één van de warm belegde broodjes ‘ Werrem sjink’ met op lage temperatuur gebraden beenham, vers van het mes, met knapperige sla-melange en de originele Bufkes partysaus, een klassieke favoriet: ons broodje Kip Krokant met sla en partysaus of voor het heerlijke broodje met dagverse huisgemaakte tonijnsalade, scharrelei, kappertjes en rucola; bij Bufkes in Panningen is genieten gegarandeerd!

Deze of andere populaire warm belegde broodjes uitproberen? Wij verrassen je graag met unieke smaakcombinaties!

Broodje met beenham, vers van het mes, met knapperige sla-melange en partysaus
Broodje Kip krokant met Sla
Hard broodje met tonijnsalade, ei en sla

Nog meer Bufkes voor Panningaren

Wist je dat je bij ons niet alleen kunt genieten van ambachtelijke verse broodjes, maar ook van een scala aan andere heerlijke lunchgerechten? Wat dacht je bijvoorbeeld van een heerlijke kom romige tomatensoep, een maaltijdsalade met gerookte zalm of loaded fries? Liever iets zoets? Ook daarmee kunnen wij je helpen! Bij ons zijn ook muffins en een verscheidenheid aan heerlijke smoothies zoals de “Xtra Energy Smoothie” met aardbei en banaan en de “Tropical Delight Smoothie” met passievrucht, perzik en mango verkrijgbaar.

Kom romige tomatensoep
Salade Gerookte Zalm

Je favoriete broodje afhalen of laten bezorgen

Wil je tijdens je werkpauze genieten van een broodje Bufkes? Of heb je haast? Bestel dan alvast jouw broodje online zodat onze medewerkers in Panningen hem al voor je kunnen klaarmaken. Wij zorgen ervoor dat jouw broodje vers gesneden en verpakt klaarligt op het door jou gekozen tijdstip. 

Wil je liever niet de deur uit? Dan kun je ervoor kiezen om je broodje te laten bezorgen. Wij zorgen ervoor dat jouw vers gesneden en verpakt broodje op de door jou opgegeven locatie wordt bezorgd. Zo makkelijk!

Onze vestiging in Panningen

Je kunt onze vestiging aan de Markt 4, 5981 AM Panningen vinden. Op maandag zijn wij geopend van 11.00 tot 17.00 uur. Van dinsdag t/m zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur en op zondag van 12.00 tot 17.00 uur. 

Voor vragen of meer informatie kun je terecht bij de vestiging, deze is telefonisch te bereiken via +31 77 782 0110.