Broodjes Roermond

Al 10 jaar lang maakt Bufkes de aller lekkerste broodjes in Roermond. De broodjes worden met veel liefde en verse ingrediënten bereid. Voor ons is een ‘Bufke’ – wat in het Belgisch-Limburgs ‘lekker hapje’ of ‘lekker tussendoortje’ betekent – dan ook veel meer dan een tussendoortje of een snack. Met een broodje van Bufkes kun je er weer een hele dag tegenaan. Je kunt bij Bufkes genieten van onder andere de klassiekers Werrem Sjink, Kipkrokant of het broodje Limburger.

Soorten broodjes

Iedere Bufkes vestiging heeft een ander assortiment. Elke vestiging heeft altijd de echte klassiekers zoals het broodje Werme Sjink of het broodje Limburger. In Roermond kun je ook genieten van de vers bereide broodjes Gulpener Grillworst, Bufkesbal of de Bufburger Deluxe.

Naast warme broodjes heeft Bufkes ook een aantal koude broodjes die met passie bereid worden. Geniet bijvoorbeeld van een broodje huisgemaakte eiersalade met bacon of een broodje kruidenkaas met rauwe ham. Even geen trek in een broodje? Check dan de piegata’s, salades of soepen.

Vestigingen

Bufkes beschikt over 1 vestiging in Roermond. Te weten:

  • Retailpark

Al eens gedacht aan een piegata?

Trek in iets anders dan een warm of koud broodje. Bij Bufkes bereiden we met passie de lekkerste piegata’s van heel Limburg. Geniet van de piegata royaal, veggie of gegrilde kip.

Klik hier om direct broodjes online te bestellen.