Bufkes Rotterdam

In Rotterdam draait alles om het leveren van snelle, smaakvolle en voedzame opties voor degenen die op zoek zijn naar een stevige lunch om hun drukke (werk)dag door te komen; en laat de formule van Bufkes nu perfect antwoorden op deze klantvraag! De dynamiek van de stad tegenover de flexibiliteit en de wil om constant te innoveren sluiten elkaar naadloos aan. Voor de lekkerste broodjes, uitgebreide lunches of een snelle hap op de hand – moet je bij Bufkes in Rotterdam zijn!

De favoriete broodjes van Rotterdammers

Warm of koud; bij Bufkes is het altijd bourgondisch genieten van vers belegde broodjes. De formule die van oudsher in Limburg tot stand is gekomen wordt nu ook succesvol doorgevoerd in Noord-Brabant, Gelderland, Flevoland en Rotterdam! De klassieke favorieten zoals broodje Kipkrokant met sla en partysaus, Limburger met kruidig gehakt, sla, rauwkost salade en mosterdspread of broodje gerookte zalm met kruidenkaas, rucola en mosterd-dille dressing of remoulade zijn de all time favorites van onze klanten.

Broodje Kip krokant met Sla
Warm belegde, klassieke broodje Limburger; de gekruide gehaktvariant, vers uit de oven, met frisse farmer rauwkostsalade
Broodje gerookte zalm met rucola en bosuitjes

Nog meer Bufkes

We hebben niet alleen de lekkerste broodjes, maar als soep- salade- of flatbread liefhebber kun je ook in Rotterdam terecht. Ook echte zoetekauwen kunnen voor de kleine trek bijvoorbeeld kiezen voor onze huisgemaakte muffins. Zo kun je kiezen voor de ‘Buffin Blueberry’ of ‘ Buffin Chai Speculaas’. Zin in chocolade? Vergeet dan niet onze luchtige ‘ Rocky Road Brownie’ met knapperige topping te proberen.

Salade tonijn, komkommer, ei, tomaat, salade
Aspergesoep

Een eigen broodje maken met onze bekende saus

Maak jij liever je eigen broodjes Bufkes thuis? Of heb je een speciale gelegenheid of feest waarbij je een ander lekker gerecht wilt serveren en ben je gek op onze huisgemaakte sauzen? Goed nieuws! Je kunt onze Bufkes Partysaus, Sweet Chili Mayo en Mosterdspread in handige flessen krijgen van 400ml.

Je (online) bestelling afhalen in Rotterdam

Heb je haast of een krap tijdvenster om je bestelling te plaatsen en af te halen, omdat je bijvoorbeeld werkt in het centrum en voor de lunch even snel op en neer moet? Bestel de favoriete broodjes van jou en je collega(s) dan alvast van tevoren online en kies een tijdvak wanneer je deze op wilt halen. Wij zorgen ervoor dat jouw broodje vers gesneden en verpakt klaarligt op het door jou gekozen tijdstip.

Onze vestiging in Rotterdam

Onze vestiging is gelegen aan de Lusthofstraat 73, 3061 ZG in Rotterdam. We zijn maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 en 17.00 uur geopend, op zaterdagen van 08.00 tot 16.00 uur en op zondagen gesloten.

Voor vragen of meer informatie kun je terecht bij de vestiging, deze is telefonisch te bereiken via 010 4334970.