Broodjes Sittard

Voor de lekkerste broodjes van Sittard ben je bij Bufkes aan het juiste adres. Met veel liefde en passie bereiden wij al sinds 1999 de lekkerste broodjes voor heel Sittard. Voor ons is een 'Bufke' - wat in het Belgisch-Limburgs 'lekker hapje' of 'lekker tussendoortje' betekent - dan ook veel meer dan een tussendoortje of een snack. Al onze Bufkes worden vers bereid. Voor jong en oud hebben wij een Bufke waardoor je er weer de hele dag tegenaan kan.

Soorten broodjes

Het aanbod van elke vestiging is anders. In elk Bufkes fiiaal zijn wel de echte klassieker te vinden. Denk hierbij aan broodje Werme Sjink of broodje Limburger. Daarnaast kun je in Sittard genieten van de toppers zoals een broodje Pulled Beef of Kipkrokant. Van het broodje Limburger zijn er enkele verschillende varianten aanwezig. Denk hierbij aan een broodje Limburger Sate, een broodje Limburger speciaal of een broodje Valkenburger. Naast warme broodjes is er ook een assortiment aan koude broodjes zoals broodje tonijnsalade, broodje gezond of zelfs broodje brie deluxe. Even geen trek in een broodje? Check dan de salades, soepen of zoetwaren.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Vestigingen

Bufkes beschikt over 2 vestigingen in Sittard. Te weten:

  1. Brandstraat
  2. Versstroatje

Combi deals

Grote trek? Vul je broodje dan aan met iets lekkers! Met onze combi deals combineer je een vers bereid warm of koud broodje met een kleintje soep, jus d’orange, friet of een pastasalade. Bekijk de combi deals op de website en vooral: eet smakelijk!

Broodje bestellen