Bufkes Stein

Op het winkelblok in Stein, kun je niet alleen gezellig winkelen met vrienden of vriendinnen, maar kun je ook terecht voor de lekkerste broodjes Bufkes! Ben je toe aan pauze tijdens je wandeling of heb je gewoon zin in een lekkere lunch? Ontdek ons gevarieerde menu dat bestaat uit koud- en warm belegde broodjes, flatbreads, grote soepen, combi-deals, dranken, zoetwaren en meer!

Onze favoriete warme broodjes Bufkes

Heb jij zin in een 100% rundvleesburger met tomaat, augurken relish, sla, gebakken uitjes en remoulade? Kies dan voor het broodje ‘Bufburger’. Liever een broodje met versgesneden bourgondische been, sla en partysaus? Ga voor de Limburgse lekkernij ‘Werrem sjink’. Zoek jij een vegetarische variant, maar wel met de vertrouwde smaak van Bufkes? Kies voor het broodje ‘Sticky BBQ’ met Oriëntaals gekruide vega reepjes, witte koolsalade, gebakken uitjes, seroendeng en geroosterde sesamdressing. Naast onze warm belegde broodjes, hebben wij in Stein uiteraard ook een uiteenlopend assortiment aan koud belegde broodjes.

Zacht broodje met knapperig spek, rucola, scharrelei, tomaat en guacamole
Pistoletje Brie met Vijgenjam met zachte Franse brie, rucola en vijgenjam
Hard Broodje Bufkesbal met sla

Combineer jouw favoriete broodje

In Bufkes Stein bieden wij verschillende combi-deals aan. Heb jij sterke trek? Dan vallen onze bourgondische rijk belegde broodjes sowieso in de smaak. Smaakt het toch naar meer? Combineer dan jouw favoriete combi-broodje met bijvoorbeeld een worstenbroodje of kleintje soep. Je hebt de keuze tussen pizzasoep, tomatensoep of erwtensoep (afhankelijk van het seizoen).

Combi Broodje met Tomatensoep

Je favoriete broodje afhalen in Stein

Heb jij beperkt tijd of werk je in de buurt en wil je in je lunchpauze even snel op en neer om een broodje Bufkes af te halen? Geef je bestelling online aan ons door en kom deze ophalen in het door jouw gekozen tijdvak. Wij zorgen ervoor dat jouw bestelling versgesneden en verpakt is en je meteen weer door kunt naar je volgende bestemming!

Onze vestiging: Stein Eidams

Aan het Raadhuisplein 58, 6171 JC te Stein ligt onze vestiging Stein Eidams. Wij zijn op maandag tussen 10.30 uur en 18.00 uur geopend. Onze openingstijden van dinsdag tot en met vrijdag zijn tussen 09.00 en 18.00 uur. Ook op zaterdagen kun je bij ons terecht tussen 09.00 en 16.00 uur.

Voor vragen over je bestelling kun je direct terecht bij de vestiging naar keuze via 0464332915.

Broodjeszaak Bufkes Vestiging Stein Eidam