Bufkes Tiel

Voor de lekkerste broodjes in Tiel moet je bij Bufkes zijn! Of je nu op zoek bent naar een smakelijke lunch tijdens een drukke werkdag of een snelle hap voor onderweg; Bufkes biedt al decennia lang een wisselend, maar vertrouwd assortiment dat voldoet aan elke smaak en behoefte. Met onze bourgondische instelling staan we vooral bekend om onze rijkelijk belegde broodjes die altijd volgens ambachtelijke receptuur en aandacht voor je worden klaargemaakt.

De lekkerste broodjes Bufkes

Een ‘broodje Bufkes’ is bijna niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Ben jij een fijnproever of avonturier en bestel je iedere keer iets nieuws van de kaart? Probeer dan onze seizoensaanbiedingen of broodjes van de maand en laat je iedere keer weer verrassen door de unieke smaakcombinaties. Houd je meer van weten waar je aan toe bent? Vertrouw dan op de smaak van onze warme en koude broodjes die vast in ons assortiment zitten.

Onze populaire koude en warme broodjes

Ga jij voor het klassieke broodje gezond, huisgemaakte eiersalade of tonijnsalade of filet americain? Of eet je liever een vegetarisch broodje Bufkes? In Tiel hebben wij een divers en verfrissend assortiment aan koude broodjes. Toch liever genieten van een smaakvol warm belegd broodje? Denk dan eens aan de liefhebbers Werrem Sjink, Limburger (speciaal), Valkenburger of Bufkesbal!

Hard broodje met tonijnsalade, ei en sla
Hard broodje Mozzarella met Tomaat en rucola
Broodje Kip krokant met Sla

Nog meer Bufkes voor Tielenaren

Behalve onze populaire koude en warme broodjes of combi-deals (waarbij we je favoriete broodje combineren met soep of friet), kun je als Tielenaar ook genieten van onze knapperige flatbreads, grote soepen, loaded fries en zoete lekkernijen. Wil je graag voor jou en je vrienden of collega’s een lunchbox gevuld met maar liefst 8 verschillende koude broodjes bij ons bestellen? Ook dat behoort tot de mogelijkheden!

Aspergesoep

Je favoriete broodje afhalen in Tiel

Bestel bij onze vestiging in Tiel eenvoudig je favoriete broodje of combi-deal via de website en kom het afhalen wanneer jij tijd hebt! Wij zorgen dat jouw verse broodje precies op het juiste moment klaar is – zo kun je optimaal genieten van de knapperigheid, maar hoef je niet al te lang te wachten.

Onze vestiging in Tiel

Onze vestiging is gelegen aan de Prinsenhof 2, 4004 LN in Tiel. We zijn maandag tot en met woensdag tussen 06.00 en 18.00 uur geopend, op donderdag en vrijdag van 06.00 tot 20.00 uur, op zaterdag van 07.00 tot 16.00 uur en op zondag gesloten. Voor vragen of meer informatie kun je terecht bij de vestiging, deze is telefonisch te bereiken via 0344 820214.