Broodjes Venlo

Sinds 2012 bereid Bufkes de allerlekkerste broodjes van Venlo. De broodjes worden met veel liefde en verse ingrediënten gemaakt. Voor ons is een 'Bufke' - wat in het Belgisch-Limburgs 'lekker hapje' of 'lekker tussendoortje' betekent - dan ook veel meer dan een tussendoortje of een snack. Een broodje Bufkes is er voor jong en oud. Waardoor je er weer de hele dag tegenaan kan.

Soorten broodjes

Elk Bufkes filiaal heeft een ander assortiment. De klassieke broodjes Werme Sjink en broodje Limburger zijn in elke vestiging Bufkes filiaal te vinden. Naast de echte klassiekers kun je in Venlo genieten van vers bereide broodjes zoals; broodje Werrem Sjink met Pepersaus, broodje Bufburger of zelfs een broodje Gulpener Grillworst. Naast het assortiment aan warme broodjes zijn er ook overheerlijke koude broodjes of tostini’s die vers voor je bereid worden. Zo kun je genieten van een broodje brie Deluxe, broodje Huisgemaakte Eiersalade met bacon of een tostini Mozzarella Tomaat.

Geen trek in een warm of koud broodje? Bij Bufkes kun je ook kiezen uit salades, soepen of zoetwaren. Kies bijvoorbeeld voor gezond met een gerookte zalm of kipsalade.

Broodje Limburger
Broodje Bufburger Deluxe
Broodje Gerookte zalm kruidenkaas

Vestigingen

Bufkes beschikt over 2 vestigingen in Venlo. Te weten:

  1. Maasstraat
  2. Wieënpassage

Combi Deals

Is je honger niet te stillen en je kan geen keuze maken? Daar heeft Bufkes de Combi Deals voor! Zo krijg je namelijk een vers bereid warm of koud broodje naar keuze met een kleintje soep, jus d’orange of een pastasalade. Zo is een er gevarieerde keuze voor iedereen. Vergeet natuurlijk niet die lekkere Big Apple muffin als toetje. Bekijk de combideals op de website en vooral; eet smakelijk!

Broodje bestellen