Bufkes Venlo

De lekkerste bourgondische broodjes vind je midden op de gezellige Maasboulevard in het hart van Venlo. Zowel in het karakteristieke restaurant als buiten op het terras proef je de Limburgse gezelligheid. Geniet van jouw favoriete én de lekkerste broodjes van Venlo bij Bufkes!

Ons assortiment koude en warme broodjes

Wij maken niet zomaar een broodje, maar creëren voor elke Bufkes-klant een perfect samenspel van smaak en textuur. Daarnaast kun je ook nog eens genieten van een ruim assortiment aan koud- en warm belegde broodjes in onze vestiging, die we continu zijn aan het verbeteren en uitbreiden.

Zo kunnen fijnproevers kiezen voor het broodje ‘Rendang’ met Indonesisch runderstoofvlees en de mensen met grote honger voor het broodje ‘Bufkes Trio Extra Grooot’ met Werrem Sjink, Limburger ėn Kipkrokant; zo vertrek je gegarandeerd met een volle maag.

Broodje Rendang
Broodje met beenham, vers van het mes, met knapperige sla-melange en partysaus
Broodje Kip krokant met Sla

Nog meer Bufkes voor Venlonaren

We kunnen ons het bijna niet voorstellen, maar wellicht heb je even geen trek in een koud of warm belegd broodje. Denk dan eens aan een ‘ Flatbread Hawaī’, salade met vis zoals gerookte zalm of tonijn of een goed gevulde uiensoep – met kaas gegratineerd.

Salade tonijn, komkommer, ei, tomaat, salade
Uiensoep

Je favoriete broodje afhalen in Venlo

Tijdens je werk in je pauze genieten van een broodje Bufkes? Dan wil je niet te lang wachten aan de balie natuurlijk. Bestel jouw broodje alvast online en dan maken onze medewerkers in Venlo jouw lunch alvast klaar. Je hoeft jouw bestelling maar een kwartier van tevoren door te geven, dus heb je de hele ochtend nog om een keuze te maken tussen al die lekkere broodjes!

Onze vestiging in Venlo

Je kunt onze vestiging aan de Maasstraat 1, 5911 DP te Venlo vinden. Van dinsdag t/m zondag zijn wij van 10.00 tot 17.00 uur geopend. Op maandag zijn wij helaas gesloten. Voor vragen of meer informatie kun je terecht bij de vestiging, deze is telefonisch te bereiken via +31 77 354 8787.