Broodjes Weert

Voor de lekkerste broodjes van Weert ben je bij Bufkes aan het juiste adres. Als Limburgse formule heeft Bufkes inmiddels heel het land weten te veroveren met meer dan 30 vestigingen. Hier verkopen wij de lekkerste warme en koude broodjes, soepen en nog veel meer! Al onze broodjes worden vers bereid, en dat proef je! Bij Bufkes is het voor jong en oud altijd betaalbaar genieten.

Soorten broodjes

In iedere Bufkes vestiging vindt je andere broodjes. Wel kun je in ieder filiaal de echte Bufkes klassiekers bestellen. Denk hierbij aan het broodje Werme Sjink of het broodje Limburger. Heb je meer zin in een koud broodje? Ga dan voor ons broodje gezond, een broodje brie of broodje Limburgs gehakt. Heb je even geen zin in een broodje? Bij ons geniet je ook van de lekkerste soepen, salades en tostini’s! Voor de grote honger bestel je bij ons de lekkerste menu’s. Zo geniet je niet alleen van een broodje, maar ook van een frisse salade, drankje en portie frietjes.

Broodje Werrem Sjink
Broodje Brie Koud
Broodje gezond

Vestigingen

Bufkes beschikt over meer dan 30 verschillende vestigingen in Nederland. Bufkes beschikt over één vestiging in Weert. Te weten:

Lunchbox

Vandaag even geen zin om een broodje te smeren tijdens de lunch? Of is de koelkast in de kantine leeg en heeft niemand zin om boodschappen te doen? Bestel een lunchbox! Onze lunchboxen zijn gevuld met meerdere heerlijke broodjes. Of je nu houdt van een broodje Werme Sjink, of liever een lekkere muffin eet tijdens je lunchpauze; kies uit een van onze vele boxen en bestel voor ieder wat wils. Bufkes zorgt altijd voor een smakelijke lunch!

Broodje bestellen