Bufkes Weert

In deze gezellige en knusse vestiging van Bufkes is het altijd ronduit genieten! De Limburgse gastvrijheid is niet alleen te proeven in de lekkerste broodjes van Weert, maar ook in de uitstekende service.

Onze populaire warme broodjes

De favoriete warm belegde broodjes Bufkes van onze gasten zijn o.a. het bekende broodje Werrem sjink met op lage temperatuur gebraden beenham, vers van het mes, met knapperige sla-melange en de originele Bufkes partysaus. Liever een vegetarisch broodje Bufkes? Ook het broodje met een luchtig omeletje van scharrelei met rucola en guacamole is één van de favorieten.

Deze of andere populaire warm belegde broodjes uitproberen? Wij verrassen je graag met unieke smaakcombinaties!

Zacht broodje met knapperig spek, rucola, scharrelei, tomaat en guacamole
Pistoletje Brie met Vijgenjam met zachte Franse brie, rucola en vijgenjam
Hard Broodje Bufkesbal met sla

Nog meer Bufkes voor inwoners van Weert

Zin in een uitgebreide lunch? Kies dan voor een van onze combi-deals. Maar ook onze koud belegde broodjes, flatbreads, salades, grote soepen, loaded fries, dranken en zoetwaren zijn lekkernijen om van te gaan watertanden. 

Extra lekker bij onze vestiging in Weert kun je ook kiezen voor de ijskoffie van de maand. Elke maand een uniek en verrassend smaakje!

Aspergesoep

Je favoriete broodje afhalen of laten bezorgen

Heb je maar beperkt tijd of werk je hybride en vanuit huis vandaag? Geef dan je bestelling alvast online aan ons door. Je kunt je maaltijd vervolgens in het door jouw gekozen tijdvak ophalen bij onze vestiging in Weert. Wij zorgen ervoor dat jouw favoriete broodje Bufkes vers wordt verpakt. Liever aan huis laten bezorgen? Voer je postcode in op onze website en bekijk of we jouw bestelling kunnen bezorgen!

Onze vestiging in Weert

Gelegen aan de Muntpassage 36, 6001 GM ligt onze vestiging in Weert. Op maandag zijn wij van 11.00 tot 17.00 uur geopend. Op dinsdag t/m zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Op zondag zijn wij helaas gesloten. Voor vragen over jouw bestelling kun je direct terecht bij de vestiging naar keuze via 0495-520742.

Broodjeszaak Bufkes Vestiging Weert