Broodjes Wijchen

Voor overheerlijke broodjes in Wijchen ben je bij Bufkes aan het goede adres. Met passie en gedrevenheid bereiden wij al meer dan 20 jaar de lekkerste broodjes, vers voor onze gasten. Voor ons is een ‘Bufke’ – wat in het Belgisch-Limburgs ‘lekker hapje’ of ‘lekker tussendoortje’ betekent – dan ook veel meer dan een tussendoortje of een snack. Onze Bufkes worden vers voor jou bereid.

Assortiment

Het aanbod van onze vestiging kan onderling verschillen, maar onze klassiekers zijn in elke vestiging terug te vinden. Wat te denken van een lekker broodje Werrem Sjink of een broodje Limburger? Of ga je toch liever voor een koud broodje? Wat te denken van een broodje Gezond, een broodje huisgemaakt tonijnsalade of een broodje Brie Deluxe. Het zijn maar enkele voorbeelden van de vele overheerlijke koude broodjes. Even trek in iets anders dan een broodje? Geen probleem! Probeer eens onze piegata’s! Lekker vers en rijkelijk belegd. Kom snel een broodje eten bij Bufkes Wijchen!

Vestigingen

Bufkes beschikt over 1 vestiging in Wijchen. Te weten:

  • Markt 6

Voor bedrijven

Lekker lunchen met collega’s? Een meeting met lunch? Probeer dan eens onze lunchboxen. In onze lunchboxen vind je de lekkerste koude broodjes. Ideaal voor een groter gezelschap. Wat te denken van een lunchbox Lekker Luxe met 2 broodjes Huisgemaakt Tonijnsalade, 2 broodjes Gerookte Zalm, 2 broodjes Runder Carpaccio en 2 broodjes Mozzarella Tomaat? Of onze lunchbox (H)eerlijk compleet. Daarin zitten niet alleen broodjes maar ook verse jus en zoetwaren zoals Luikse Wafels en Muffins. Puur genieten!

Klik hier om direct broodjes online te bestellen.