FRANCHISE

Wij zijn op zoek naar franchisenemers in onder andere de plaats(en):

 

Staat jouw plaats er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op! 

Klik hier


Het Bufkes concept is al meer dan 20 jaar een succesvolle franchiseformule. Voortdurend zijn we op zoek naar gedreven franchisenemers die met hart voor de zaak en een gezonde ondernemersgeest een eigen Bufkes zaak willen runnen. Een nieuwe Bufkes zaak wordt alleen uitgebreid op basis van franchising volgens de hard formule. Bij een hard franchise formule zijn de uitstraling, receptuur, assortiment en werkwijze overal hetzelfde. Dit zorgt er voor dat de formule voor de consument herkenbaar is, er overal dezelfde beleving is en de consument overal precies hetzelfde product ontvangt. Ben jij die trotse ondernemer met een brok passie voor ons product, staat bij jou de gast op nummer 1 en vliegen bij jouw toekomstige vestiging de warme broodjes over de toonbank? Dan ben jij degene die wij zoeken!

Het succes van Bufkes

Het succes van Bufkes is te danken aan een unieke combinatie van factoren zoals;

  • De toplocaties van alle Bufkes-vestigingen
  • De Bourgondische en ambachtelijke uitstraling van alle Bufkes-vestigingen
  • Het unieke en onderscheidende karakter van het assortiment
  • De verse bereiding van producten ter plekke in de Bufkes-vestiging
  • De verse en kwalitatief hoogwaardige grondstoffen van Bufkes
  • De goede prijskwaliteit verhouding van de producten van Bufkes
Afbeelding
Afbeelding

Een eigen Bufkes-zaak

Als Bufkes-ondernemer hoef je je uitsluitend bezig te houden met de kern van de onderneming. Alle overige zaken zoals een locatie, reclame en publiciteit en automatisering, inkoop en marketing nemen ervaren medewerkers van het hoofdkantoor van je over. Bovendien krijg je regelmatig bezoek van de formulemanager voor begeleiding en persoonlijk advies. Als franchisenemer profiteer je van de naamsbekendheid van Bufkes, maar je blijft wel degelijk zelfstandig ondernemer.

Nederlandse Franchise Vereniging

Bufkes is aangesloten bij de Nederlandse Franchise Vereniging.
De NFV is de overkoepelende belangenorganisatie van franchisegevers in Nederland. Het Bufkes franchise contract is door de vereniging gecontroleerd en wettelijk goedgekeurd.

Meld je aan als nieuwe franchisenemer

Heb je interesse in Bufkes Franchise? Vul dan het franchiseformulier in zodat wij een beeld kunnen vormen van je wensen en mogelijkheden.

Vul het formulier in