-Broodje bestellen-

Bestel nu

-Je eigen Bufkes?-

Word franchisenemer

Dé broodjeszaak met de lekkerste broodjes

Al meer dan 20 jaar weet broodjeszaak Bufkes zijn bezoekers elke dag te blijven verrassen met de lekkerste broodjes Bufkes. Van een rijkelijk belegd koud broodje zoals het welbekende broodje gezond tot aan een ruime keuze uit overheerlijke warme broodjes. Naast de bekende klassiekers, Werrem Sjink, Kipkrokant en het broodje Limburger, hebben we elke maand een speciaal Bufke van de maand! Daarnaast bieden we nog tal van lekkere menu’s, frisse salades en huisgemaakte soepen aan. Nog een extra reden om broodjeszaak Bufkes vaker te bezoeken!

Broodje bestellen

Even een break tijdens je werk, schooltijd of na een gezellige middag shoppen? Bestel een broodje bij Bufkes! Bufkes staat namelijk bekend om de oude ambacht en bereidt dan ook alle producten zelf. De broodjes worden rijkelijk met smakelijke, verse en eerlijke ingrediënten belegd.

Lees meer over ons

Smaakexplosie

Wist je dat ‘Bufke’ een Belgisch-Limburgs woord is voor ‘lekker hapje’ of ‘lekker tussendoortje’?
Het Limburgse gevoel zit hem niet alleen in de broodjes, maar ook in de gastvrije service die je al beleeft zodra je binnenstapt!


Heb jij de Bufkes Piegata al geproefd? Piegata betekent letterlijk ‘‘gevouwen’’ in het Italiaans en is afgeleid van de Italiaanse pizza bodem. De Piegata Royaal is rijkelijk belegd met Coburgerham, mozzarella, rucola, verse pesto, Parmezaanse kaas, tomatade en pijnboompitten.

Bekijk assortiment

Afbeelding

DE BESTE KOFFIE

Een broodje Bufkes combineer je perfect met Douwe Egberts! Maak kennis met Dutch Originals. Door eeuwenlange ervaring in melangeren weet Douwe Egberts wat goede koffie is. Keer op keer even een moment van ontspanning waarna je er weer vol tegenaan kunt gaan.

Bekijk vestigingen

Afbeelding

VERS KLAARGEMAAKT

EENVOUDIG BESTELLEN

(BIJNA) OVERAL IN NEDERLAND