De 5 lekkerste Bufkes broodjes voor tijdens de lunch

Wanneer je een drukke dag hebt, kijk je meestal uit naar het lunchmoment. Even lekker afschakelen onder het genot van een broodje om daarna weer fris en fruitig aan de slag te kunnen. Tijdens de lunch is het dan wel fijn om te genieten van een goed gevuld broodje met frisse ingrediënten. Hiervoor ben je bij Bufkes aan het juiste adres. Wij hebben daarom de 5 lekkerste Bufkes broodjes (zowel warme broodjes als koude broodjes) voor tijdens de lunch voor je op een rijtje gezet.

Limburger

Één van onze klassiekers die je zeker een keer geproefd moet hebben, is het broodje Limburger. Een uniek huisgemaakt recept van kruidig gehakt gecombineerd met frisse sla, rauwkostsalade en een zoetscherpe mosterdspread. Deze moet je zeker een keer geproefd hebben!

Mozzarella Tomaat

Ben jij dol op Italië en alle lekkernijen die dit land met zich meebrengt? Dan is ons Bufke Mozzarella Tomaat een echte aanrader. Een broodje met zachte mozzarella kaas, tomaat, smaakvolle groene pesto en kruidige rucola sla.

Kipkrokant

100% kipfilet, 100% Bufkes: ons Bufke kipkrokant. Een combinatie van lichtgekruide krokankte kip. Heerlijk in combinatie met frisse sla en als topping een heerlijke partysaus. Ideaal om te nuttigen tijdens de lunch.

Werrem Sjink

Onze laatste warme aanrader is het typisch Limburgse broodje Werrem Sjink. Een broodje met bourgondische beenham met daarbij een gemengde slamelange. Om het helemaal af te maken bevat het broodje onze huisgemaakte Bufkes partysaus.

Limburgs Gehakt

Om in Limburgse sferen te blijven, nog een typisch Limburgs Bufke: ons Bufke Limburgs Gehakt. Een broodje met gesneden en gekruid Limburg gehakt. Afgemaakt met frisse sla en wederom onze huisgemaakte Bufkes partysaus. Zeker de moeite waard om eens te proberen!

Klik hier om direct broodjes online te bestellen.