Nieuw bij Bufkes

Vanaf nu kun je bij Bufkes genieten van onze eigen ijsjes, de Bufcoupes. Heerlijke ambachtelijk bereid ijs gemaakt met lokale producten. Verkrijgbaar in 4 heerlijke smaken

Vanille met lemon crumble
Aardbei met marshmallows
Chocolade met karamel & cookies
Hazelnoot met chocoladesaus

IJsbaas

IJsbaas is een ijsmakerij van heerlijk ambachtelijk ijs uit Margraten. Net zoals Bufkes heeft de IJsbaas zijn roots in Zuid – Limburg en maakt gebruik van de beste ingrediënten om te komen tot de meest pure smaken. Om een lekker en kwalitatief goed (eenpersoons) ijsje te produceren zijn Bufkes en IJsbaas de samenwerking aangegaan.

Ingrediënten

De ingrediënten die gebruikt zijn voor de Bufcoupes komen, waar mogelijk, uit Zuid – Limburg. Zo wordt het aardbeienijs en de aardbeientopping gemaakt van verse aardbeien uit Bemelen, zo’n 5 kilometer van het bedrijf. De melk die gebruikt wordt voor de roomijssmaken komt uit Termaar, slechts enkele honderden meters van IJsbaas. De eieren die worden gebruikt voor het vanille-ijs en de lemon curd komen uit het nabijgelegen Eckelrade. Zelfs het hazelnotenijs wordt bereid met hazelnoten uit Grathem (Limburg).