DONEER DIRECT AAN KINDERHULP

Bufkes Nederland doneert ruim 17.000,- aan Nationaal Fonds Kinderhulp

Eerder dit jaar omarmde Bufkes het goede doel Nationaal Fonds Kinderhulp door een grootschalige campagne op te tuigen om kinderen in armoede te steunen. Dit is een zeer succesvolle actie gebleken. ‘Het is fantastisch om te zien hoe bereidwillig gasten zijn geweest om een steentje bij te dragen, maar ook het draagvlak en de inzet van onze ondernemers was erg groot’ vertelt Julien van Bergen – Creative director van Bufkes.

Bufkes lanceerde op 1 april een speciaal broodje ‘Spicy kip mango’ dat 3 maanden lang in alle 43 vestigingen verkrijgbaar was. Van ieder verkocht broodje kwam 50 cent ten goede aan Kinderhulp. Daarnaast was er een limited edition chocoladereep verkrijgbaar en konden gasten een donatie doen via de webshop. Ook waren verschillende leveranciers en partners van Bufkes bereid een bijdrage te leveren.

Dit alles leidde tot een fantastisch eindbedrag van €17,347,- die kinderhulp kan inzetten voor haar jaarlijkse Actie Zomerpret. Daarmee worden 7000 pretpakketten uitgedeeld aan kinderen die het heel goed kunnen gebruiken. De cheque werd overhandigd onder het genot van een lunch bij Bufkes Wijchen aan Ilse de Voogd van Kinderhulp.

‘Alle acties en initiatieven worden zeer hartelijk ontvangen, hiermee kunnen wij ons blijven inzetten op allerlei manieren voor kinderen die het hard nodig hebben. Dit initiatief van Bufkes is daar een mooi voorbeeld van met een zeer mooi eindresultaat. Daarmee kunnen we veel kinderen helpen, aldus Ilse.

Bufkes zal Kinderhulp ook in de toekomst blijven steunen. Directeur Charles Sampers kijkt terug op een zeer geslaagde actieperiode. ‘Onze samenwerking met en voor Kinderhulp is erg fijn verlopen en voor dit goede doel zullen wij ons blijven inzetten’

 MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR: