Bufkes… Gastronomisch in combinatie met Limburgse gastvrijheid!

NFV FRANCHISE TROFEE

De vakjury van de Nederlandse Franchise Vereniging heeft ons verkozen tot ‘beste franchisegever van 2022’! Wij werden geprezen om de manier van samenwerken met de franchisenemers, de prestaties van de vestigingen en excellente kwaliteit die aan de consument geleverd wordt. “De winnaar is een prachtig voorbeeld van kundig ondernemerschap gedurende een langere periode en dat in een voortdurend in beweging zijnde markt”, aldus juryvoorzitter Boris van der Ham. “Het winnen van de Franchise Trofee is de kroon op ons werk als franchisegever en we zijn erg trots op de erkenning van de goede samenwerking met onze franchisenemers! Het winnen van deze verkiezing zorgt voor een nog sterkere ‘drive’ om de formule verder te professionaliseren”, aldus Charles Sampers, mede-eigenaar en directeur van Bufkes.

Onze passie 

Met passie en gedrevenheid bereiden wij al meer dan 25 jaar de lekkerste broodjes, vers voor onze gasten. Met de beste ingrediënten maken we de lekkerste broodjes. Daarom zijn we niet alleen Limburgs gastvrij, maar doen we ook aan ‘gastronomie’; de kunst van smaak en proeven.

Lekker Bufke 

Voor ons is een ‘Bufke’ – wat in het Belgisch-Limburgs ‘lekker hapje’ of ‘lekker tussendoortje’ betekent – dan ook veel meer dan een tussendoortje of een snack. Onze Bufkes zijn al sinds 1996 een combi van de allerbeste producten. Verse ambachtelijk bereide broodjes, zeer rijkelijk belegd met smakelijke, verse en eerlijke ingrediënten, gebaseerd op traditionele recepten. Die filosofie maakt onze broodjes, warm of koud, uniek. Toppers zoals het broodje Werrem Sjink – ter plekke vers van het mes gesneden – en de Limburger zijn inmiddels beroemd in Nederland. Naast onze warme of koude broodjes kun je bij Bufkes ook genieten van huisgemaakte maaltijdsoepen, frisse salades, verrassende menu’s, koude en warme dranken, verse sappen, zoetwaren en grillproducten.

De smaak van het zuiden

We zijn constant bezig en zoekend naar nieuwe smaken en combinaties. Onze gastronomische aard zorgt ervoor dat we je altijd weer blijven verrassen. Geen trends, maar echte smaak proeven, dat is Bufkes! Laat je bij elk bezoek verwelkomen met een warme glimlach. Wat je ook kiest, warm of koud, de pure smaak proef je gelijk! Voor jong en oud is het betaalbaar genieten bij Bufkes. Je ziet wel, bij Bufkes houden we van onze gasten. En daarom kom je terug…