Bufkes… Gastronomisch in combinatie met Limburgse gastvrijheid!

NFV FRANCHISE TROFEE

De vakjury van de Nederlandse Franchise Vereniging heeft ons verkozen tot ‘beste franchisegever van 2022’! Wij werden geprezen om de manier van samenwerken met de franchisenemers, de prestaties van de vestigingen en excellente kwaliteit die aan de consument geleverd wordt. “De winnaar is een prachtig voorbeeld van kundig ondernemerschap gedurende een langere periode en dat in een voortdurend in beweging zijnde markt”, aldus juryvoorzitter Boris van der Ham. “Het winnen van de Franchise Trofee is de kroon op ons werk als franchisegever en we zijn erg trots op de erkenning van de goede samenwerking met onze franchisenemers! Het winnen van deze verkiezing zorgt voor een nog sterkere ‘drive’ om de formule verder te professionaliseren”, aldus Charles Sampers, mede-eigenaar en directeur van Bufkes.

De smaak van het zuiden

Bufkes is opgericht in 1996 in Zuid-Limburg en is inmiddels uitgegroeid tot een begrip ver buiten Limburg. Bufkes staat bekend om dé lekkerste vers belegde ambachtelijke broodjes en meer! Onze producten worden met veel passie en gedrevenheid bereid met de beste ingrediënten, oog voor kwaliteit en pure smaken. Toppers zoals het broodje Werrem Sjink – ter plekke vers van het mes gesneden – en de Limburger zijn inmiddels beroemd in Nederland. Naast een ruim assortiment aan warme en koude broodjes bieden wij ook verse salades, flatbreads, huisgemaakte soepen, loaded fries, speciaal koffies, verse sappen en zoetwaren aan. Daarnaast zijn wij continu op zoek naar nieuwe smaken en combinaties om de gast te blijven verrassen.

Met meer dan 40 Bufkes vestigingen bieden wij werkgelegenheid aan meer dan 250 werknemers en het aantal vestigingen (en daarmee werkgelegenheid) blijft jaarlijks groeien. Zowel op de werkvloer als op kantoor, iedereen werkt direct of indirect samen om gasten te blijven verrassen met dé lekkerste producten. In 2022 zijn wij verkozen tot ‘beste franchisegever van 2022’. Wij werden geprezen om de manier van samenwerken, de presentatie van de vestiging en excellente kwaliteit die we aan de consument leveren. Een fantastische kroon op ons werk waar we trots op zijn!

Aantrekkelijkste werkgever van Zuid-Limburg 2023

Na het winnen van de NFV-franchise trofee in 2022, hebben wij in 2023 ook weer een hele mooie titel gewonnen, namelijk Aantrekkelijkste werkgever van Zuid-Limburg! Deze verkiezing werd georganiseerd door Meet the Youngsters en Q-music, met als doel om regionale bedrijven te promoten onder jongeren. Dit jaar deden meer dan 180 bedrijven mee en zijn er meer dan 10.000 unieke stemmen uitgebracht. Alle Bufkes-fans die de op ons gestemd hebben, hartelijk bedankt!

Wil je werken bij Bufkes? Kijk hier voor de vacatures bij jou in de buurt.