Soepen

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Naast warme broodjes en koude broodjes, bestel je bij Bufkes ook de lekkerste soepen. Wat te denken van een klassieker zoals de tomatensoep? Rijkelijk gevuld en met overheerlijke balletjes. Of een stevige goulashsoep. Naast deze klassieker kun je bij ons ook terecht voor pizzasoep. Pizzasoep? Yes. Een lekkerere soep met veel vlees en groenten. Tijdens het winterseizoen ontbreekt de erwtensoep natuurlijk niet op de kaart. Een lekkere snert gevuld met rookworst. Zoals een erwtensoep hoort te zijn!

Onze soepen zijn van hoge kwaliteit en kunnen zowel online als in de winkel besteld worden. De soepen zijn Lekker voor tijdens de lunch met een broodje of als voorgerecht tijdens het diner. Tip: kijk eens bij onze combi deals. Daar kun je namelijk voordelig een soep combineren met broodje naar keuze.

Bij Bufkes hebben we een ruim assortiment aan soepen, maar ook voor piegata's, menu’s, zoetwaren of salades ben je bij Bufkes aan het juiste adres. We hebben alles in huis voor dé perfecte lunch of diner.