Wat te lunchen op het werk?

Lunchtijd is voor veel harde werkers hét moment om even tot rust te komen en te genieten van een lekkere lunch. Of je nou een boterham meeneemt, een kommetje soep eet of het bij een lekkere salade houdt; je eet je buik lekker rond en geniet van een half uurtje tijd voor jezelf. We kunnen ons echter ook goed voorstellen dat je op een gegeven moment moe wordt de standaard boterham met kaas of het broodje pindakaas. Je bent toe aan iets anders, maar weet niet precies wat.

Broodje Werrem Sjink
Broodje Brie Koud
Broodje gezond

Van broodjes tot lunchboxen

Natuurlijk willen we niets te kort doen aan de boterhammetjes die je geliefde voor je klaargemaakt heeft. We snappen het aan de andere kant ook als je geen boterham meer kunt zien en zin hebt in wat variatie. Met de Bufkes lunchbox breng je het plezier terug in lunchen. Niet alleen voor jezelf, maar voor het hele kantoor!

Onze lunchboxen zijn gevuld met 8 vers bereide broodjes. Je kunt kiezen uit 8 verschillende boxen, die ieder gevuld zijn met een gevarieerd aanbod aan broodjes. Voor ieder is er dus iets wils! Wij zetten de box klaar, je hoeft hem alleen maar op te halen.

Wil je naast je verse Bufkes broodje nog een kop soep tijdens je lunch? Ook dan is Bufkes er voor je. Kies een van onze verse soepen en geniet van een heerlijke tomatensoep of goulash soep. Heb je liever een salade? Geen probleem! Kies uit een van onze 9 vers bereide salades. Lekker met een belegd broodje of als op zichzelf staande lunch! Ben je niet in de gelegenheid om je bestelling op te halen? Geen probleem. Afhankelijk van je locatie kunnen wij je bestelling ook bezorgen.

Bij Bufkes bestel je jouw lunch gewoon makkelijk online. Stel je lunch van A tot Z samen met je favoriete broodje, drankje en soep. Met Bufkes maak je van je lunch weer een feest!

Lunch bestellen